Kihagyhatatlan önjáró permetezőgép ajánlatunk

Vásárolja meg önjáró permetezőgépét nálunk!

Gaspardo Uragano önjáró permetezőgép készletről azonnal, kedvező áron!

Uragano 3000 önjáró permetezőgépünk most 57.900.000 Ft + ÁFA áron lehet az Öné!

A feltüntetett ár kizárólag a készleten lévő bemutatógépünkre érvényes!

Üzemóra számláló állása: 20.

 

 

Az URAGANO önjáró permetezőgépek fő előnye a nagy szabad hasmagasság (263 cm) és a fokozatmentes hidraulikus nyomtávállítás (186-305 cm között, menet közben a vezetőfülkéből!), így gabonafélék mellett kifejezetten alkalmas repce és, kukoricapermetezésre, de a legjobb minőségben végezheti el vele a napraforgó deszikkálását is.

A permetezőgép erőforrását 170 LE-s John Deere motor biztosítja, melynek energiáját a hidrosztatikus összkerékhajtás adja le a talajra.
A gép két vegyszertartállyal rendelkezik (2x1500 liter), mely kedvezően hat a gép súlypontjára. A tartályok feltöltése automatikusan a gyári rozsdamentes feltöltő szivattyúval történik, melyet a gépkezelő a légkondicionált kabinból vezérel. A tartályszint akár oldalanként is szabályozható.
Az elektrohidraulikus vezérlésű lengéscsillapított szórókeretet maximális emelési magassága 390 cm.

A gép rendelhető légzsákos szórókerettel is, mely jobb kihasználhatóságot, nagyobb területteljesítményt, minőségi munkát, és gyorsabb megtérülést eredményez!
A légzsákos rendszer használatával max. 10 m/sec erősségű szélben is kiváló minőségű permetezés végezhető az elsodródás veszélye nélkül. Az optimális vegyszer és levegőkeveredés tökéletes fedettséget, és behatolást biztosít sűrű növényzet esetén is, így bizonyítottan (külföldi vizsgálatok) 30%-os vegyszer megtakarítás is elérhető.

A vegyszertakarékos kijuttatást segíti továbbá a gép dózisszabályzó rendszere, melyhez GPS szakaszolás is tartozik, így amennyiben átfedés jelentkezne a permetezett területen a szakasztagok automatikusan kikapcsolnak.
GASPARDO URAGANO önjáró permetezőgép részletek ITT!

 

*A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

 

Lukács László

Interat Zrt.

Tel: +36 20 463 77 47

E-mail: lukacs.laszlo@interat.hu